Info-avond Belmondo Festival

Ter voorbereiding op het komende Belmondo Festival is op 15 november om 19.30 uur een info-avond voor groepen en artiesten in het Koetshuis van het arboretum Belmonte. Dan licht de organisatie de opzet van het komende festival toe en hoe de organisatie zal verlopen.

Op 4 juni 2023 vindt de 9e editie van het internationale festival voor jong en oud in het arboretum op de berg plaats. Een gezellige dag voor en door Wageningers, met veel muziek- en dansoptredens en duizenden bezoekers. Iedereen die zich op deze dag wil presenteren, is op de infoavond van 15 november van harte welkom. Dat kunnen bandjes, koren, ensembles, orkesten, kinderoptredens, dansgroepen, singer-songwriters zijn. Ook (internationale) studenten zijn uiteraard van harte welkom. Ook andere ideeën voor deze dag horen we graag.

De avond is de eerste kennismaking met elkaar. We lichten de opzet toe, staan stil bij het goede doel en vragen deze avond aandacht voor nieuwe zaken, zoals het aanmelden dat vanaf nu via de website zal verlopen. Zo hoopt de organisatie die geheel op vrijwilligers draait, de voorbereidingen soepeler te laten verlopen. Ook horen we graag suggesties voor verbetering. Samen maken we immers het festival.