test

Sponsors 2023

Ook dit festival kan niet tot stand komen zonder de bijdrage van sponsors. Gelukkig dragen veel Wageningse bedrijven, instellingen en fondsen het Belmondo Festival een warm hart toe. Doet u ook mee? Kijk verder op de pagina wat de mogelijkheden zijn. 

Hoofdsponsor

Sponsors Goud

hoofdsponsor belmondo festival 2019
Pals Wageningen sponsor Belmondo Festival

Sponsors Zilver

Sponsors Brons

Club van 100

Sponsors in natura

Mogelijkheden tot sponsoring

Met sponsoring dekken we de vaste kosten van het festival. De opbrengsten uit de verkoop van hapjes en drinken gaan naar het goede doel. Naast een geldbedrag sponsort een aantal bedrijven in natura. Met borden, spandoeken, de website, shirts, broodjes en kennis. Een geweldig gebaar. Een gift aan Wageningen.

Wilt u ook bijdragen aan dit festival?

Met bijgevoegde QR-c0de kunt u een donatie doen. Daarbij kunt u zelf het bedrag bepalen.  Of neem contact op met sponsoring@belmondofestival.nl voor een sponsorpakket.

Goede doel: droomreisje Wageningse kinderen

Omdat we in 2023 voor 500 Wageningse kinderen – voor wie dat normaliter niet is weggelegd – een droomreisje naar de Efteling willen organiseren, vragen we u ons extra te steunen. Daarvoor is de Club van 100 in het leven geroepen.

Treed toe tot de ‘Club van 100’ en doneer € 100,- . Door uw donatie vieren we onze vrijheid in een veelzijdig festival in het Arboretum, samen met vele artiesten en vrijwilligers.

Wat zou het mooi zijn als 100 Wageningers,  – zowel particulieren als bedrijven –  op deze manier alle Wageningse kinderen een fijne zomervakantie bezorgen. U ontvangt ‘als lid’ een eervolle vermelding op de website en op het festival.

 

  Ja, ik treed toe tot de Club van 100 en doneer € 100,-.

  Naam*:

  Organisatie:

  Mogen we uw naam/organisatie publiceren*? JaNee
  E-mailadres*:

  Factuur*: JaNee
  Mobiel nummer (voor het versturen van een betaalverzoek, indien uw geen factuur hoeft):

  Opmerkingen:

  Indien van toepassing graag het logo (liefst in pdf- of eps-format) uploaden:

  Ik geef hierbij toestemming dat mijn gegevens voor dit doeleinde opgeslagen en gebruikt mogen worden.

  * Verplicht veld.